KépregényKedvelők Klubja - November
()
A novemberi Képregénykedvelők Klubja december 9.-én, a Hungarocomixon 10 órától lesz megtartva.
A rendezvény címe: Belépés 40 felett! lesz, és résztvesz rajta a "News paper" képregény- gyűjtés összes ismert alakja: Budapestről Szatmáry Öcsi, Wéber Tomi, Gálfi Zoli és Weckerman Béla, Karcagról Őrlős Attila, Nyírbátorból Ürge Laci, Nyíregyházáról Kertész Sanyi, Dejtárról Horváth Zoli. Valószínűleg testületileg átvonulunk a Sugárból egy közeli kocsmába, ahol barátságosabb körülmények között lehet beszélgetni.
Természetesen szívesen látjuk azoknak a fiataloknak az érdeklődését is, akik belevágják (belevágnák) a fejszéjüket az utóbbi 50 év újságjainak folytatásokban megjelent képregényeinek a gyűjtésébe. (Szerintem nem helyes így a mondat, de most nincs kedvem kijavítani. Nem is tudom!)

KépregényKedvelők Klubja - Október
()
Mûfajuk legnagyobb gyûjtõi a KKK-n:
A rendezvény címe: "A háromkirályok csillaga" lesz, és a grafika három ágának legtekintélyesebb gyûjtõjével Szabó Zoltán fog beszélgetni.
A karikatúragyûjtõket Gyöngy Kálmán karikaturista, a képregényeseket Kiss Ferenc, míg a diafilmes nyomvonalat Bíró Ferenc fogja képviselni.
A kötetlen beszélgetés ki fog térni a gyûjtemények születésének körülményeire, a rendszerezésre, katalogizálásra, megõrzésre, és magán természetû témákra is, pölö: a másik nem képviselõi miként tolerálják a gyûjtõszenvedélyt?
A rendezvény végén Bíró Feri NEM vetíti a klasszikus Marco Polo címû diafilmet, Sebõk Ferenc és Zórád Ernõ közös munkáját!!!
Helyszín: Karton Galériában. (Budapest, V.ker. Alkotmány u. 18.)
Idõpont:2006. október 26.-án, csütörtökön 18 órától